Csapatunk

Team member
Dr. Mercz Dénes Levente
Ügyvezető, Fogorvos, Implantológus
A Dr.Mercz fogorvosi rendelő megálmodója és tulajdonosa. A fogászati kihívásokon túl hivatásában legjobban az ügyfelekkel való kapcsolat kialakítását szereti. A szaktudása mellett igyekszik mindig kellemes környezetet varázsolni páciensei számára, hogy a fogorvoshoz járás ne félelemmel, hanem várakozással teli legyen. Több éve korong lövészet hobbijának hódol, új "szerelme" egy éve a lovaglás. Szakmai élete: 1999-ben fogtechnikusi szakképesítést szerzett, tanulmányait 2004-ig a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán folytatta. 2007 novemberében Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tett. Szívügye a fogmegtartó kezelés és a fogpótlás, folyamatosan képzi magát, személyes érdeklődési területe az implantológia és csontpótlás.
Dr. Hesami Behnam
Fogorvos
Benire csak rá kell nézni és máris ellazul az ember még akkor is ha épp egy fogászati székbe kell beülni. Erőssége a szájsebészet, implantológia és a csontpótlások. Pácienseink egyik kedvenc orvosa empatikus, emberközpontú hozzáállása, precíz és türelmes stílusa miatt. Nem csak a szaktudását, de szívét- lelkét beleteszi a munkájába, tudását folyamatosan bővíti szak-tanfolyamokkal.
Team member
Team member
Németh Kitti
Fogászati asszisztens
Határozott fellépése és bájos mosolya miatt szeretik pácienseink. Klinikai fogászati higiénikusként végzett így nyugodtan bízza rá fogfehérítését vagy épp fogkő-eltávolítását. Nóra mellett Kitti is szívesen segít önnek prevenciós tanácsadás keretében.
Légrádi Nóra
Fogászati asszisztens
Nóra gyerekkora óta vonzza a fogászat. Klinikai fogászati higiénikusként végzett, így nyugodtan rábízhatja fogkő-eltávolítását, fogfehérítését, de szívesen segít önnek prevenciós tanácsadással is. Több, mint 6 éve dolgozik a szakmában és nagy segítség orvosainknak a szájsebészeti műtétek során. Fő erőssége pácienseink feloldása, nyugtatása.
Team member
Team member
Dr. Sitku Lili
Fogorvos
Konzerváló fogászat-és Fogpótlástan szakorvos
Minden fog végén van egy ember, aki fél, aki izgul, aki nem szeret fogorvoshoz járni. Lili emiatt tartja fontosnak a vidám hangulatot és a fájdalommentességet.
Örömmel küzd a fogak megmentéséért, és gyönyörűvé varázsolásáért. Munkájában a tökéletességre, az alaposságra törekszik,hogy mindenből a legjobbat tudja kihozni.
Fodor-Jobbágy Zsuzsanna
Fogászati asszisztens
Zsuzsi elsődlegesnek tartja a nyugodt és barátságos légkör kialakítását a kezelések alatt. Klinikai fogászati higiénikusként végzett, ezért szívesen segít önnek, legyen szó fogfehérítésről vagy fogkő-eltávolításról. Célja a páciensek motiválása, hogy minél ügyesebben sajátítsák el a szájhigiénia csínját-bínját.
Team member
Team member
Benkő Hajnalka
Irodavezető
A rendelő szíve- lelke. Ő az, aki minden olyan dologért felel, ami a cég életének működéséhez adminisztratívan fontos. Telefonál, ügyfelekkel egyeztet, időpontot foglal, számláz, sürög- forog, jön- megy, hogy önnek minden a lehető leggördülékenyebb legyen fogorvosi rendelőnkben. Forduljon hozzá bizalommal minden kérdésével :).
Horváth Henriett
Recepciós
Cégünk legfrissebb tagja, csodálatos mosolyával találkozik mindenki, aki belép rendelőnkbe. Szívesen segít minden olyan dologgal kapcsolatban, ami megkönnyíti nálunk töltött idejét, vagy a hozzánk eljutását. Heni szívesen hív önnek taxit, ha igény van rá, de külföldi és vidéki pácienseinknek akár segít szállást is keresni. Forduljon hozzá bizalommal :).
Team member
Team member
Nagy Viktória
Olasz koordinátor
A külföldi vendégeink száma évről évre növekszik. A növekvő igények kiszolgálásának érdekében csatlakozott Viktória a csapatunkhoz. Bájos személyisége, mindig mosolygós, vidám hangulata pedig jókedvre deríti a hozzá fordulókat. Ő az, aki nem hagyja, hogy olasz pácienseink eltévedjen a magyar adminisztráció kusza tengerén.
Luc Masson
Francia koordinátor
Szerencsére nem csak határainkon innen, hanem túl is sokan járnak rendelőnkbe. Ez számunkra nagyon fontos visszajelzés, hiszen több száz kilométert is hajlandóak miatttunk utazni pácienseink. Luc 3 éve segíti a munkánkat, karakteres személyisége a biztosíték arra, hogy minden francia páciensünk kényelmesen érezzen magát. Nem csak a fogászati dolgokban van otthon, nyugodtan forduljon hozzá motoros vagy éppen francia bor kérdéskörében :).
Team member