Garancia

Egy fogorvos kiválasztásakor mindenkiben joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi a garancia arra, hogy a legmegfelelőbb kezelést fogom kapni?

Mi erre a kérdésre több válasszal is tudunk válaszolni:
– minden orvosunk kamarai tag, a megfelelő végzettséggel, illetve szükséges engedélyekkel, felelősségbiztosításokkal
– kiterjedt nemzetközi ügyfélkörrel rendelkezünk, akik csak miattunk utaznak Magyarországra
– minden használt termékünk felsőkategóriás fogászati szaktermék, lentebb láthatóak az általunk használt márkák.

Rendelőnkben a következő fogászati implantátum márkákat használjuk:

Alpha Bio Tec®
Az Alpha Bio Tec® több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon, innovatív termékek sorát hozta forgalomba. Termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum, ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek. Az Alpha Bio Tec® mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is. Élethosszig tartó garanciát biztosítani fogászati implantátumainkra.
Az Alpha Bio Tec® fogászati implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk. A termék sérülése, kilökődése, törése, kontaminációja esetén az Alpha-Bio Tec® belátása szerint javítja, cseréli a terméket, vagy jóváírja a hibás termék értékét.

Nobel Biocare®
A fogászati implantátumok terén a Nobel Biocare® több mint negyven éve gyűjti a sikertörténeteket, és vezeti a fogászati implantátumok piacát. 10 év csontosodási garanciát vállalunk rá, világszerte már több mint 10 millió páciensnek került beültetésre. A Nobel Biocare™, az első olyan vállalat a világon, amely az implantátumtól a végső restaurációig a teljes termékskálát biztosítani tudja.

Replace®
A svéd implantációs rendszer a 40 éve működő Nobel Biocare® fogászati implantátumokat gyártó cég terméke. A cég a modern fogászati implantológia megalapítójának, Prof. Bränemark munkásságának örököse és tovább fejlesztője. Az egyedülállóan biokompatibilis TiUnite™ révén speciális felületű titán implantátumokat még inkább „csontbaráttá” teszik, így a fogászati implantátumokcsontosodása rövidebb idő alatt történik és hosszú távú, biztonságos csontintegrációt hoz létre.

Alpha Bio®

Nobel®